Hozzávalók 2 adaghoz
- 2 tojás
- fél tk fahéj
- 2,5 dkg víz
- 2 ek édesédesítő
- 20 dkg gesztenyeliszt
- 1 tk szódabikarbóna
- 1 ek liofilizált mangó
Hozzávalók
- 2-3 cl almaecet
- 2,5 dl joghurt
- 1 citrom
- 1 mangó
- 2 ek édesédesítő
- 1 passiógyümölcs
A tojásokat simára keverjük a vízzel. Két részletben hozzáadjuk a gesztenyelisztet, majd az édesítőt, a szódabikarbónát, a fahéjat, a liofilizált mangót és csomómentesre keverjük. Gofrisütőben 3-4 perc alatt megsütjük.
Közben a gyümölcssalátához a gyümölcsök húsát összekeverjük a citrom reszelt héjával, egy evőkanál édesítővel és az almaecettel. A joghurtot összekeverjük egy csapott evőkanál édesítővel és a citrom levével, majd a gofri mellé tálaljuk gyümölcssalátával.
Közben a gyümölcssalátához a gyümölcsök húsát összekeverjük a citrom reszelt héjával, egy evőkanál édesítővel és az almaecettel. A joghurtot összekeverjük egy csapott evőkanál édesítővel és a citrom levével, majd a gofri mellé tálaljuk gyümölcssalátával.