Ehető szerencsehozók
Hozzávalók a kekszes alaphoz
  • 1,5 dl narancslé
  • 10 dkg olvasztott étcsokoládé
  • 50 dkg darált keksz
Hozzávalók
  • 10 dkg olvasztott étcsokoládé
  • 20 dkg tortadara
  • 15 dkg olvasztott epres fehércsokoládé
  • 10 dkg piros ételfestékkel összekevert kókuszreszelék
  • rózsaszín, fekete és zöld marcipán
  • 1 tojásfehérje 1 evőkanál cukorral felverve
A kekszes alapból 4,5-5 cm átmérőjű golyókat formázunk. A kéményseprő testét étcsokoládéba és a tortadarába forgatjuk, a malacét epres fehércsokoládéba és a piros kókuszreszelékbe. Színes marcipánnal dekoráljuk, ha kell, étcsokoládét használhatunk ragasztónak.
      ampm marketing web & design