A további epizódok megtekintéséhez kattintson ide
vissza a főoldalra
Kakaós piskóta
Hozzávalók
2 tojás
12,5 dkg vaj
12,5 dkg cukor
12,5 dkg liszt
fél tk sütőpor
2 ek kakaópor
Kakaós piskóta
Narancsos süti virágcserépben
első adás receptje 1.
Máktorta
első adás receptje 2.
Márványos tortadísz
első adás dekortipp
Mandulamousse rozmaringos sütőtök öntettel
második adás receptje 1.
Vörösboros rizottó
második adás receptje 2.
Csokirács
második adás dekortipp
Gofri karamellmártással
harmadik adás receptje 1.
Krampampuli
harmadik adás receptje 2.
Karamell kupola
hamradik adás dekortipp
Geszenyekrémmel töltött sült alma
negyedik adás receptje 1.
Cukorba mártott alma
negyedik adás receptje 2.
Sütinyalóka
negyedik adás receptje 3.
Kakaós piskóta
negyedik epizód recept 4.
Vaníliaöntet
negyedik adás reeptje 5.
Adventi keksz
ötödik adás receptje 1.
Málnás-fehércsokis keksz alap ajándékba
ötödik adás receptje 2.
Barackos-csokoládés torta
ötödik adás receptje 3.
Zölddiós kuglóf
hatodik adás receptje 1.
Túrós császármorzsa vörösboros fügével
hatodik adás receptje 2.
Karácsonyi torta
hetedik adás receptje 1.
Kakaós ravioli
hetedik adás receptje 2.
Pezsgőmousse málnasalátával
nyolcadik adás receptje 1.
Ehető szerencsehozók
nyolcadik adás receptje 2.
Sós perec
nyolcadik adás receptje 3.
Epres pisztáciás muffin mandulalisztből
kilencedik adás receptje 1.
Cukormentes gofri
kilencedik adás receptje 2.
Málnakrém pisztáciaropogóssal
Tizedik adás receptje 1.
Hógolyó fánk
Tizedik adás receptje 2.
Csokibomba Matcha tea fagylalttal
Első adás receptje 1.
Édes bundás kenyér fehér csokoládé mártással
Első adás receptje 2.
Fehér csokoládé levelek
Első adás dekortipp.
Mojito Desszert
Második adás receptje 1.
Egzotikus Créme Brulée mangó salátával
Második adás receptje 2.
Fehér csokoládé lapok
Második adás dekortipp
Nugáttal töltött gombóc karamellizált körtével
Harmadik adás receptje 1.
Mákos nudli aszalt szilvás csokoládé öntettel
Harmadik adás receptje 2.
Karamell minta
Harmadik adás dekortipp 1.
Kakaóporos árnyak
Harmadik adás dekortipp 2.
Zúzmarás ágacskák
Harmadik adás dekortipp 3.
Étcsokis mousse-torta málnával
Negyedik adás receptje 1.
Cappuccinos csokoládés kehely
Negyedik adás receptje 1.
3 színű csokoládéforgács
negyedik adás dekortipp
Makadámdió torta
Ötödik adás receptje 1.
Mandulás, aszalt gyümölcsös halmok
Ötödik adás receptje 2.
Csokoládé csepp
Ötödik adás dekortipp
Marcipános, barackos sült palacsintacsigák
Hatodik adás receptje 1.
Túrós-csokis palacsintatorta
Hatodik adás receptje 2.
Túró rudi
Hatodik adás dekortipp
Csokoládés tökmagtorta
Hetedik adás receptje 1.
Sütőtökös muffin
Hetedik adás receptje 2.
Marcipán sütőtök
Hetedik adás dekortipp
Narancslikőrös darapuding
Nyolcadik adás receptje 1.
Birsalmás tiramisu
Nyolcadik adás receptje 2.
Csokis narancskarikák
Nyolcadik adás dekortipp 1.
Szárított narancskarikák
nyolcadik adás dekortipp
Meggyes gesztenye alagút
kilencedik adás receptje 1.
Csokis gesztenyekrém
Kilencedik adás receptje 2.
Marcipános gesztenyegolyó
Kilencedik adás dekortipp 1.
Gesztenyeszív
Kilencedik adás dekortipp 2.
Csokifondü
Tizedik adás receptje 1.
Fűszeres forró csoki
Tizedik adás receptje 2.
Grillázs szívószál
Tizedik adás dekortipp 1.
Csoki royal
Tizenegyedik adás receptje 1.
Csokis kuglóf
Tizenegyedik adás receptje 2.
Csokoládé csillagok
Tizenegyedik adás dekortipp
Trüffel variációk
Tizenkettedik adás receptje 1.
Mézeskalácsház
Tizenkettedik adás receptje 2.
2012 © Harrer Chocolat