Hozzávalók
- 25 dkg porcukor
- 1 tojásfehérje
- 5 dkg gesztenyemassza
- 5 dkg marcipán
- 1-2 csepp citromlé
- 1-2 csepp zöld ételfesték
A felolvasztott gesztenyemasszából golyót formázunk. A zöld marcipánt vékonyra kisodorjuk, majd pogácsaszaggatóval kis körlapokat metszünk belőle. A gesztenyegolyó köré 2 db ilyen körlapot helyezünk - ez lesz a gesztenye „héja”. Majd a tojásfehérjét és a porcukrot összekeverjük, 1-2 csepp citromlével ízesítjük, és habverővel elkeverjük. 1-2 csepp zöld ételfestékkel megszínezzük, nyomózsákba tesszük, és kis tüskéket
formázunk belőle a gesztenye „héjára”.
formázunk belőle a gesztenye „héjára”.