Pezsgőmousse málnasalátával
Hozzávalók 6 főre
  • 5 tojás
  • 7,5 dkg cukor
  • 5 dkg barna cukor
  • 2 dl tejszín
  • 2 cl narancslikőr
  • 4 zselatinlap
  • 1 zöldcitrom
  • friss bazsalikom
  • 25 dkg málna
  • 1,5 dl pezsgő
A tojássárgájákat habosra keverjük a cukorral. Közben a zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk, majd megmelegítjük és a cukros tojáshoz keverjük. Hozzáadjuk egy fél zöldcitrom levét és a pezsgőt. Óvatosan hozzákeverjük a felvert tejszínt, majd tálba öntjük és hűtőszekrénybe tesszük legalább 2 órára.
A gyümölcssalátához alaposan elkeverjük a maradék zöldcitrom héját és levét, a narancslikőrt és a barnacukrot. Hozzáadjuk a málnát és az apróra vágott bazsalikomleveleket, majd a pezsgőmousse-al tálaljuk.
      ampm marketing web & design