Hozzávalók
- 4 tojás
- 4,5 dkg liszt
- 20-25 dkg porcukor
- 4 dkg étcsokoládé
- 1 tk sütőpor
- 7 dkg mogyoró
- 14 dkg sütőtök-hús
- 1 citrom leve
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A megtisztított sütőtök húsát a lehető legkisebb darabokra reszeljük, majd késsel tovább aprítjuk. A tojást felhabosítjuk a porcukorral, hozzáadjuk a darált mogyorót, az étcsokoládét, a sütőtököt és a sütőporral elkevert lisztet. Lazán összekeverjük, majd muffin formába töltjük. 180 fokra
előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
A cukormázhoz a citrom levét elkeverjük a porcukorral, majd muffinok tetejére kenjük.
A megtisztított sütőtök húsát a lehető legkisebb darabokra reszeljük, majd késsel tovább aprítjuk. A tojást felhabosítjuk a porcukorral, hozzáadjuk a darált mogyorót, az étcsokoládét, a sütőtököt és a sütőporral elkevert lisztet. Lazán összekeverjük, majd muffin formába töltjük. 180 fokra
előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük.
A cukormázhoz a citrom levét elkeverjük a porcukorral, majd muffinok tetejére kenjük.